Afbeelding invoegen
 
 
JCH Floprym Mr. MockerNut

Blackjon de Ria Vela Ritzilyn Rick O'Shay
Sailor Moon de Ria Vela
Floprym C Coco Nut
Festival's Mc Fie
Floprym R Pea Nut
 Dual Purpose Souvenir
Joyous Sunday Bloody Sunday
Ronjalee Rag Trade
Intermezzo van de Beerse Hoeve
Dual Purpose Golden Girl
 
Majik Field Day
Dual Purpose Mystic Gold
  

8 december 2015
De dekkingen hebben plaatsgevonden en we hopen begin februari 2016 een prachtig nest te verwelkomen van Pebbles en Epke
 
5 januari 2016
Echo is gemaakt en Yessssss Pebbles is drachtig, wij en velen met ons zijn in blijde verwachting! 

4, 5, 6 februari 2016
Op 4 februari wisten we al dat de bevalling nu wel echt dichtbij kwam. Ik had echt met onze lieverd te doen. Ze was erg dik geworden en ze had last van haar buikje. Liggen, staan, zitten, geen rust meer, alle houdingen eventjes en nee zo is het ook niet fijn. Voor echt slapen had ze helemaal geen rust meer.
Gelukkig voor haar kwam op 5 februari de bevalling op gang. Wat een bijzondere gebeurtenis is het toch, de bevalling en geboorte van die kleine wondertjes, en dat in slechts 9 weken, so magical !!!!!

Pebbles en Epke zijn de trotse ouders geworden van 6 prachtige pups, 5 mannekes en 1 meiske


Afbeelding invoegen 
Pebbles met haar dikke buik, nog heel even .....

Afbeelding invoegen
de fanclub, Caya en Jazz weten dat er iets gaande is, maar ja wat?
 
Afbeelding invoegen
ah ..... smelt, smelt .....

Afbeelding invoegen
en daar zijn ze dan 6 prachtige pups (5 mannekes en 1 meiske)
 
Afbeelding invoegen
                                                         De melkbar is geopend 24/7 en dan als een blok in slaap vallen....  
 
7, 8 en 9 februari
Pebbles is een supermama en is zo blij met haar pups. Ze drinken goed en groeien naar wens. De navelstrengetjes zijn ingedroogd en er al afgevallen, de neusjes en voetzooltjes beginnen al naar zwart bij te kleuren. Over kleur gesproken, alle pupjes zijn niet gewond, zeker niet het enige meiske in dit nest, zij heeft een rood stipje (nagellak) op haar ruggetje en de mannekes ieder een andere kleur. Zo kunnen we de pups afzonderlijk herkennen en qua groei goed volgen.
 
Afbeelding invoegen
 die kleine oortjes .... zitten nog dicht ... ze horen nog niets 
 
Afbeelding invoegen
 lekker drinken en veilig tegen mama Pebbles aanliggen
 
Afbeelding invoegen
bij het verschonen van ons bedje .... liggen we lekker warm samen in het mandje 
 
Afbeelding invoegen
in dromenland ..........
 
Afbeelding invoegen
contactliggen!!!
 
10 t/m 15 februari
De pups en Pebbles doen het goed, ze maken nog niet veel mee.... slapen, drinken, slapen, drinken... mama poetst haar kinderen veelvuldig en zorgt goed voor haar zestal, wel zijn er nu de eerste tekenen dat het niet meer lang gaat duren dat de oogjes open gaan!
  
 
Afbeelding invoegen
lekker tegen elkaar aan
 
Afbeelding invoegen 
met het verschonen van de werpkist zijn we al uit ons kleine mandje gegroeid,
we hebben nu een grotere mand en slapen ook hier heel fijn
 
Afbeelding invoegen
trotse mamma Pebbles
 
Afbeelding invoegen
dat je zo kan slapen ....

16 t/m 20 februari
We smikkelen nog lekker bij mama Pebbles en slapen nog steeds heel erg veel!  Onze oogjes en oortjes nu open en Irma heeft onze nageltjes voor de eerste keer geknipt (6 x 18 nageltjes, totaal 108) anders prikken we mama steeds in de tepels met onze handjes als we melk drinken en dat zal Pebbles niet zo heel fijn vinden. 
 
Afbeelding invoegen
 zijn we al gegroeid ....

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  
sweet dreams...

Afbeelding invoegen

deze zijn van mij ...

21 februari t/m 3 maart

We groeien goed, we worden vanaf de geboorte dagelijks gewogen en inmiddels zo groot dat we onze eerste stapjes hebben gezet buiten de werpkist. We ontdekken elkaar,  he die lijkt op mij, we kunnen samen spelen en hebben knuffels en speeltjes in rare vormen en kleurtjes. Inmiddels moesten we ook zo'n vreemd goedje proeven (ontwormmiddeltje), onze nageltjes zijn al weer 2 keer gedaan en krijgen we tandjes. Ook komen er heel veel verschillende mensen naar ons kijken. We zijn nu ruim 3,5 week oud en krijgen inmiddels ook naast de melk van mama iets anders te eten, de één snapt dit sneller als de ander, maar inmiddels weten we allemaal hoe we dit kunnen eten. Nu is het heerlijk smikkelen en dan kunnen we heerlijk uitbuiken.... en we worden we heeeeeel veel geknuffeld!!

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 

We slapen in de meest rare standjes.

Afbeelding invoegen

dit was zo lekkerrrrrr.....en ik ben zo moe geworden!

4 t/m 7 maart

Pebbles poetst er nog vrolijk op los, de pups drinken nog bij haar, maar ze voedt ze nu staand of zittend. Daarnaast krijgen ze ook ander voedsel, om Pebbles wat te ontlasten. We hebben nu ook een eigen wc-tje en dat snappen we al heel goed. We zijn steeds iets langer wakker en spelen en ravotten dan samen. 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

8 t/m 22 maart

wat gaat de tijd hard en wat worden het al lekkere beertjes. Onze dartels hebben de eerste uitstapjes naar buiten gemaakt, eerst samen met mama en nu inmiddels alleen... wat vinden ze dit heerlijk..... nieuwe dingen ontdekken, ze zijn heerlijk nieuwsgierig. Ravotten samen kunnen ze als de beste en de puppytunnel wordt gebruikt als race- en landingsbaan. 

 Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

23 t/m 28 maart

We zijn al weer 7 weekjes oud, we worden heel veel geknuffeld!!! Onze wereld wordt steeds groter en nu is het tijd om te ontdekken....

Afbeelding invoegen  

Afbeelding invoegen  

Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen

29 maart t/m 3 april 

De laatste week samen.... we hebben nog veel gedaan,  samen met mama in de auto, naar de dierenarts, nagels knippen, voetjes en staartje trimmen en gelukkig was er ook nog heel veel tijd om samen te spelen. Wat vinden de pups het leuk buiten...de vogels, ponnies, grasmaaier, verticuteermachine, tractor, motorzaag, bewegende vuilnisbak... het maakt ze allemaal niet uit.... zo heerlijk onbevangen en nieuwsgierig!!

. Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen 

Wat is de tijd voorbij gevlogen.... van loopsheid Pebbles naar afscheid nemen van de pups. Dit nest was zo vreselijk gewenst! Wij hebben als gezin deze 6 prachtige pups 8 weken lang met heel veel liefde, plezier en zorg omringd en hopen de pups een goede basis te hebben gegeven, zodat ze onbevangen kunnen beginnen aan hun grote avontuur.
 
Het was een enorm drukke tijd, met heel veel bezoekjes, maar zo leuk. Speciaal wil ik mijn man, zoons en enkele hele lieve vriendinnen enorm bedanken, die mij super hebben geholpen, dankjewel !!! Gelukkig vonden zij het geen straf om zo af en toe op deze pups te passen, haha...
Afbeelding invoegen

Namens ons allen wensen wij Olly, Morris, Keetje, Cooper, Bux en Teun een heel fijn leven toe. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn allen een heel warm mandje hebben gekregen..... zij allen zijn en blijven A PASSION FOR A LIFETIME.......

 

Irma Kurvink